“Anna on huippuammattilainen”

Anna suunnitteli kotimme Villa Nya Hoppetin ilmeen aika lailla kokonaan uusiksi. Uudistimme saunan, suihkutilan, toisen WC:n/kylpyhuoneen, eteisen ja olohuoneen sekä makuuhuoneen. Myös muihin tiloihin saimme vinkkejä ja innostusta. Anna on huippuammattilainen, jolta saa monipuolisesti näkemystä omiin toiveisiin perustuen. Anna ratkoo sinnikkäästi pidemmässäkin projektissa eteen tulevia haasteita ja auttaa asiakasta näkemään uudenlaisia ratkaisuja, jotka laajentavat omiakin ennakkoajatuksia. Voimme suositella Annaa lämpimästi ja tilaamme ehdottomasti jatkossakin häneltä apua kotimme uudistushankkeisiiin. Kiitos Anna!

— J.P.

“Anna kuuntelee asiakasta!”

Anna suunnitteli uudistalomme pintamateriaalit, värit ja valaistuksen sekä keittiön ja kodinhoitohuoneen toiminnallisuuden. Anna on todellinen ammattilainen, jonka ansiosta uusi kotimme on hyvin toimiva, kaunis ja viihtyisä. Anna kuuntelee asiakasta ja osaa ehdottaa erilaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja, myös kustannukset huomioiden. Hänen avullaan pystyimme tekemään kohdennettuja hankintoja, jotka tukivat toiveidemme mukaista kokonaisuutta. Annalla oli myös taitoa ja osaamista sulauttaa vanha sisustuksemme uuteen, niin että kaikkea ei lähdetty uusimaan. Hänellä löytyi vinkkejä myös tuunaamiseen ja tee-se-itse -ratkaisuihin. Annaa voimme vilpittömästi suositella isoihin ja pieniin suunnitteluprojekteihin - hän tekee tätä työtä täydellä sydämellään!

— U.&A.K.


 
Suosittelen Annaa lämpimästi. Anna luo viihtyisiä, harmonisia asiakkaiden näköisiä kokonaisuuksia. Pettämätön tyyli ja ihana persoona samassa paketissa.

— R.P.