noun_306480.png

SISUSTUSSUUNNITTELU

Kiinto- ja irtokalustesuunnittelu, tekstiili-, valaistus- ja värimaailman suunnittelu. Suunnitelman lopputuloksena saat huonekortit tuotetiedoin, pohjapiirustukset tuotteiden sijoittelulla. Projektin laajuudesta riippuen laadin myös 3D-mallinnuksen ja 3D-kuvat.

 

TILASUUNNITTELU

Kohteiden tilasuunnittelu. Tilan muutospohjat, 3D-kuvat, mittakaavapiirrokset ja seinäkuvat. Remonttikohteiden tilamuutokset sekä uudiskohteiden tilasuunnittelu esimerkiksi yhteistyössä arkkitehdin tai talotehtaan suunnittelijan kanssa. 

 
noun_106292.png
 

PROJEKTINHALLINTA

Kokonaisvaltainen kohteen muutostöiden koordinointi ja projektinhallinta. Tarjousten kilpailuttaminen, tilausten tekeminen ja toimitusten aikatauluttaminen. Muutostöiden ja aikataulujen koordinointi esimerkiksi kalustetoimitusten, rakennustöiden, LVI-asennusten ja sähkötöiden osalta. Kokonaisbudjetin seuranta. Viestintä asiakkaalle koko projektin etenemisen ajan. 

 
 

STAILAUS

Tilan stailaus esimerkiksi kuvaustai tai asunnonmyyntiä varten. Stailauksen voi myös toteuttaa erityistä tapahtumaa tai vaikkapa kodin juhlia varten.