Kauniit ja toimivat tilat tuovat minulle puhdasta iloa.
Tätä iloa haluan jakaa myös asiakkailleni!

profiilikuva.png
 
 

Hei!

Olen Anna Koponen, sisustussuunnittelija Kirkkonummelta. Suunnitteluasiakkaani ovat pääosin pääkaupunkiseudulta sekä Länsi-Uudeltamaalta. Olen kuitenkin suunnitellut kohteista Turusta Kuopioon, Varkauteen ja Joensuuhun saakka.

Sisustussuunnittelutyössäni intohimonani ovat värit, valoisuus ja luonnonmateriaalit. Rakastan linjakkuutta ja eri materiaalien yhdistelyä. Lisäksi olen suunnittelemieni tilojen kohdalla tarkka toimivuudesta, yksityiskohdista ja harmoniasta. Mielestäni suunnittelutyössä parasta ovat paitsi kauniit tilat, myös asiakkaat. Vahvuutenani onkin asiakaslähtöisyys. Tilan tulee olla käyttäjänsä näköinen ja juuri hänelle sopiva.

Visuaalisten seikkojen lisäksi minua kiinnostaa myös se, miten asiat on totetutettu. Rakennustekniikoihin ja -käytäntöihin, rakenteisiin ja rakennusmateriaaleihin tuntemaani uteliaisuuttani olenkin ruokkinut opiskelemalla vuonna 2015-2016 rakennuspiirtämistä Rakennustaidon opistossa Helsingissä.

Tarjoan myös muutostöiden projektinhallintatyöpalvelun eli varmistan, että suunnitelmat toteutuvat juuri niin kuin pitää. Projektinhallintatyöt on minulle hyvin luontaista tekemistä, sillä nautin asioiden järjestelystä ja paineensietokykyni on hyvin kouliintunut. Sitkeästi ja iloisesti vien suuriakin remonttiprojekteja eteenpäin. Suurin osa asiakkaistani haluaakin minun hoitavan sisustussuunnittelun lisäksi myös remonttitöiden projektinhallinnan. Minulla on laaja yhteistyökumppaniverkosto, josta voin suositella hyväksi havaitsemiani ammattilaisia toteuttamaan rakennus- ja remontointityöt. Näin asiakas saa täyden palvelun suunnittelusta urakoitsijan etsintään, aikatauluttamiseen ja organisointiin, tavaroiden tilauksiin ja asennuksiin. 

Uskon, että hyvin suunnitellut, kauniit ja toimivat käyttäjänsä mukaiset ja näköiset tilat lisäävät viihtyvyyttä, mielihyvää, työtehokkuutta ja oman tekemisen arvostamista.