Kauniit ja toimivat tilat tuovat minulle puhdasta iloa.
Tätä iloa haluan jakaa myös asiakkailleni!

profiilikuva.png
 
 

Hei!

Olen Anna Koponen, sisustussuunnittelija Kirkkonummelta. Suunnitteluasiakkaani ovat pääosin pääkaupunkiseudulta sekä Länsi-Uudeltamaalta. Olen kuitenkin suunnitellut kohteita Turusta Kuopioon, Varkauteen ja Joensuuhun saakka.

Sisustussuunnittelutyössäni intohimonani ovat värit, valoisuus ja luonnonmateriaalit. Rakastan linjakkuutta ja eri materiaalien yhdistelyä. Lisäksi olen suunnittelemieni tilojen kohdalla tarkka toimivuudesta, yksityiskohdista ja harmoniasta. Mielestäni suunnittelutyössä parasta ovat paitsi kauniit tilat, myös asiakkaat. Vahvuuteni onkin asiakaslähtöisyys. Tilan tulee olla käyttäjänsä näköinen ja juuri hänelle sopiva.

Visuaalisten seikkojen lisäksi minua kiinnostaa myös se, miten asiat on toteutettu. Rakennustekniikoihin ja -käytäntöihin, rakenteisiin ja rakennusmateriaaleihin tuntemaani uteliaisuutta olenkin ruokkinut opiskelemalla vuonna 2015-2016 rakennuspiirtämistä Rakennustaidon opistossa Helsingissä.

Suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoan myös toteutuksen organisoinnin eli varmistan, että suunnitelmat toteutuvat juuri niin kuin pitää. Projektinhallintatyö on minulle hyvin luontaista tekemistä, sillä nautin asioiden järjestelystä ja paineensietokykyni on hyvin kouliintunut. Sitkeästi ja iloisesti vien suuriakin remonttiprojekteja eteenpäin. Suurin osa asiakkaistani haluaakin minun hoitavan sisustussuunnittelun lisäksi myös remonttitöiden toteutuksen organisoinnin. Minulla on laaja yhteistyökumppaniverkosto, josta voin suositella hyväksi havaitsemiani ammattilaisia toteuttamaan rakennus- ja remontointityöt. Näin asiakkaani saa halutessaan täyden palvelun suunnittelusta urakoitsijan etsintään, aikatauluttamiseen ja organisointiin, tavaroiden tilauksiin ja asennuksiin. 

Uskon, että hyvin suunnitellut, kauniit, toimivat ja käyttäjänsä näköiset tilat lisäävät viihtyvyyttä, mielihyvää, työtehokkuutta ja oman tekemisen arvostamista. 

Onpa projektisi pieni tai suuri, ota yhteyttä!