Kauniit ja toimivat tilat tuovat minulle puhdasta iloa. 
Tätä iloa haluan jakaa myös asiakkailleni!
profiilikuva.png
 
 

Hei!

Olen Anna Koponen, sisustussuunnittelija Kirkkonummelta. Yritykseni kotipaikka on Kirkkonummi, mutta työskentelen usein toimistollani Helsingissä. Suunnitteluasiakkaani ovat pääosin pääkaupunkiseudulta sekä Länsi-Uudeltamaalta. 

Olen suunnittelijana hyvin asiakasorientoitunut. Tilan tulee olla käyttäjänsä näköinen ja juuri hänelle sopiva. Lisäksi olen suunnittelemieni tilojen kohdalla tarkka toimivuudesta, yksityiskohdista ja harmoniasta. Persoonana olen positiivinen ja helposti lähestyttävä: kirjanpitäjäni mukaan iloisuuteni voi olla jopa tarttuvaa! 

Ennen tilojen iloiseen, riemastuttavaan sekä muutosprojektien jännittävään ja haastavaan maailmaan siirtymistäni tein pitkän uran rahoitus- ja IT-alalla.  Vaikka nautinkin hektisestä työstä IT-projektien parissa, visuaalisuus on aina ollut minulle luontainen kutsumus. Ensimmäisen keittiöni suunnittelin vuonna 2006 ja siitä lähtien sisustussuunnittelu vei hiljalleen sydämeni projektien määrän kasvaessa päätoimen ohessa. Lopulta päätin opiskella sisustussuunnittelijaksi, perustaa oman sisustussuunnittelutoimiston ja siirtyä kokoaikaisesti sisustustussuunnittelun ihmeelliseen maailmaan. Vuonna 2015 irtisanouduin lopulta kokonaan rahoitusalalta ja siitä lähtien tapahtumarikkaat päiväni ovat täyttyneet kauniista asioista: kiinnostavista materiaaleista, inspiroivista tiloista, mieleenpainuvista asiakkaista ja niin pienistä kuin suurista sisustusprojekteista. 

Visuaalisten seikkojen lisäksi minua kiinnostaa myös se, miten asiat on totetutettu. Rakennustekniikoihin ja -käytäntöihin, rakenteisiin ja rakennusmateriaaleihin tuntemaani uteliaisuuttani olenkin ruokkinut opiskelemalla myös rakennuspiirtämistä Rakennustaidon opistossa Helsingissä. 

Aiemman urani vuoksi projektinhallintatyö on minulle hyvin luontaista tekemistä, sillä nautin asioiden järjestelystä ja paineensietokykyni on hyvin kouliintunut. Suurin osa asiakkaistani haluaakin minun hoitavan sisustussuunnittelun lisäksi myös muutostöiden projektinhallinnan. Minulla on laaja yhteistyökumppaniverkosto, josta voin suositella hyväsi havaitsemiani ammattilaisia toteuttamaan rakennus- ja remontointityöt. Näin asiakas saa täyden palvelun suunnittelusta urakoitsijan etsintään, aikatauluttamiseen ja organisointiin, tavaroiden tilauksiin ja asennuksiin. 

Uskon, että hyvin suunnitellut, kauniit ja toimivat käyttäjänsä mukaiset ja näköiset tilat lisäävät viihtyvyyttä, mielihyvää, työtehokkuutta ja oman tekemisen arvostamista.