PALVELUT

Tarjoamme yksilöllistä sisustussuunnittelua ja projektinhallitapalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. 


YRITYKSET

Toimitilat ovat yrityksen käyntikortti ja osa brändiä. Hyvin suunnitellut, edustavat ja firman brändiin sopivat tilat ovat keino huomioida työntekijät ja ottaa asiakkaan tarpeet huomioon. Visuaalisesti miellyttävä ja toimiva tila parantaa työmotivaatiota ja työviihtyvyyttä, ja  osaltaan johtaa tulokselliseen toimintaan. Laadukkaasti erottuvat tilat ovat kilpailuvaltti - ne huomataan, houkuttelevat osaajia rekrytointitilanteissa ja vahvistavat yrityksen brändiä asiakkaille.

KODIT

Hyvin suunniteltu, toimiva ja visuaalisesti kaunis koti luo iloa ja viihtyvyyttä. Suunnitteluprosessimme lähtökohtana on aina ymmärtää asiakkaan tarpeet ja toiveet. Lisäksi huomioimme itse tilan, sen arkkitehtuurin ja käyttötarkoituksen. Paras lopputulos syntyy aina yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Suunnittelun tuloksena luomme  asiakkaan näköisiä, toimivia ja tarkoitukseen sopivia tiloja.

 

design keittiöt 

Suunnittelutoimistomme kautta saat myös halutessasi yksilöllisesti suunnitellut, mittatilauksena valmistetut design keittiöt sekä kodin kaikki säilytys- ja liukuoviratkaisut. Käytämme laadukkaita kotimaisia ovivalmistajia sekä eurooppalaisia mekanismeja. Keittiöratkaisut ovat aina yksilöllisesti juuri Sinulle suunniteltuja.